Inca nu vrea sa renunte la prostitutie!

Bianca Radu, fiica fostului ambasador roman in Venezuela, sustine ca inca nu vrea sa se lase de prostitutie. Cu toate acestea, femeia are mai multe regrete legate de trecutul ei.

Fiica fostului ambasador roman sustine ca vrea sa ii cumpere baietelului ei un apartament din banii stransi din prostitutie. Din acest motiv, Bianca nu intentioneaza sa renunte la a-si vinde trupul, in urmatorii ani.
“Intentionez ca in 3-4 ani sa termin cu munca asta! (…) Daca renunt, nu imi mai duc scopul la bun sfarsit. Nu il mai scot din camera aceea! Eu vreau sa le inchiriez un apartament in care sa stea cu fosta mea soacra!”, a declarat Bianca intr-o emisiune la Antena 1.

Bianca este constienta ca exista multe riscuri in munca pe care o presteaza. “Acum sunt sanatoasa, mi-am facut analizele, daca vine cineva si ma imbolnaveste de SIDA, eu ce fac, mor intr-un an!”, a mai spus fiica ambasadorului.

Pe langa apartament, Bianca intentioneaza sa isi deschida si o mica afacere din banii castigati acum. “Vreau sa imi fac un salon, sa fac unghii! Voi face asta dupa ce ma voi lasa de meserie!”, si-a expus femeia planurile de viitor.

Edy stie cu ce se ocupa mama lui

Daca pana la o anumita varsta a reusit sa ii ascunda baietelului ei cu ce se ocupa, se pare ca in cele din urma Edy a aflat ce meserie are mama lui.
“M-am dus sa o vizitez pe mama, nu m-am dus la inmormantare. Cancerul a schimbat-o fizic… Am avut un soc cand am vazut ca are peruca si nu mai are parul ei! (…) Cine nu vrea sa se intoarca la varsta aia cu mintea asta de acum! Am preferat sa merg la juramantul lui Gabi in armata. Daca m-as intoarce in timp, as schimba lucrurile.”, a povestit Bianca despre acest eveniment dureros din viata ei.

“Imi pare rau ca nu l-am ascultat pe tata!”

Cu toate ca nu mai au o relatie de la inmormantarea mamei sale, Bianca regreta ca nu si-a ascultat tatal si nu a incercat sa duca o viata normala. “M-a deranjat foarte tare ca s-a insurat din nou. M-a durut cand s-a insurat cu Lucia! (…) Imi pare rau ca nu l-am ascultat pe tata. I-as spune acum, daca l-as vedea!”, a mai declarat Bianca. Sursa

3874721

3874722

3874723

3874725

bi4

bi20

BIB5

bibi21

bic4

bic10

DSC03931

LORENA5

lorena20-crop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *