Fiica unui fost ambasador, escortă de lux. Vezi ce tarif practică – See more at: http://www.dcnews.ro/fiica-unui-fost-ambasador-excorta-de-lux-vezi-ce-tarif-practica_398049.html#sthash.ernutVs4.dpuf

Bianca Stoica, fiica fostului ambasador al României în Mexic și Venezuela de la începutul anilor 2000, nu are nicio inhibiție în a-și promova mesajele cu tentă sexuală.

Tânara, al cărui nume de scenă este Lorena, a găsit o nouă modalitate de a se promova și de a-și atrage clienții. Fiica fostului ambasador al României în Venezuela a scris pe pereții casei “Iubesc sexul” și s-a pozat, după care a postat fotografia pe un site de anunțuri, în speranța că va atrage cât mai multi clienți.

Tânăra, care a fost adoptată de fostul ambasador, a precizat în anunțul postat pe Internet și ce tarife are. Astfel, doritorii vor trebui să plătească 400 lei pentru o ora de sex total.

Potrivit cancan, Bianca Stoica a cerut în urmă cu trei ani ajutorul redacției respective pentru a-și spune păsul. Ea afirma la acea vreme că a fost adoptată de Gheorghe Stoica, fost ambasador, și l-a acuzat pe acesta că nu-l interesează faptul că ea și copilul ei nu au unde locui. Bianca avea și un filmuleț de promovare la vremea respectivă.
– See more at: http://www.dcnews.ro/fiica-unui-fost-ambasador-excorta-de-lux-vezi-ce-tarif-practica_398049.html#sthash.ernutVs4.dpuf
sursa
29

31

32

35

38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *