Fata de ambasador, curva de lux in dormitor – “Fac sex total la 200 de lei”

CANCAN prezinta o poveste incredibila a carei protagonista e fiica fostului ambasador al Romaniei in Mexic si Venezuela de la inceputul anilor 2000, Gheorghe Stoica.

Departe de viata elitista a diplomatiei, Bianca a facut cariera in cea mai veche meserie din lume, oferind placeri sexuale, pentru 200 de lei pe ora, la ea in apartament. Pretul creste la 100 de euro daca intalnirea e la hotel. Faptul ca are un copil nu o incomodeaza si spune ca face acest lucru pentru a-l creste.

In urma cu trei ani, CANCAN a publicat povestea dramatica a Biancai, fiica adoptiva a fostului nostru ambasador in Mexic si Venezuela. La acea data, tanara se plangea ca diplomatul Gheorghe Stoica nu e interesat de ea si de copilul ei si ca este nevoita sa doarma pe la cunostinte, fara niciun ajutor al familiei.

Acum, Bianca reapare in peisaj, transformata complet. Fata disperata din 2009 a devenit intre timp o femeie voluptuoasa de 34 ani, sigura pe ea si cu un statut special: e vedeta pe mai multe site-uri de escorte. Are si propriul filmulet de prezentare, in care apare intr-o rochie extrem de sexy si isi expune oferta, precizand ca face sex total.

Reporterii CANCAN au contactat-o dandu-se drept clienti si cerandu-i mai multe detalii.

“Ma gasesti in zona magazinului Unirea, pretul pentru o ora este de 200 de lei, sex total. Am un copil de crescut. Eu sunt in pozele pe care le-ai vazut pe internet”, a spus fiica ambasadorului, care ne-a invitat la ea pentru o ora de placere. A urmat un al doilea telefon in care unul dintre reporteri a intrebat-o daca poate veni la un hotel.

“Da, vin, cum sa nu! Insa pretul este de 100 de euro, sex total. La 18.30 sunt acolo”, a spus Bianca. Zis si facut. Cu cinci minute inainte de ora stabilita, ea a sosit la hotel intr-o masina condusa de un barbat. Era asteptata de “clientul” care o solicitase, dar care era un reporter sub acoperire.

“Buna, eu sunt Lorena (numele de scena – n.r.) Nu te speria, nu este peste, este un prieten”, a tinut sa precizeze ea, in timp ce arata spre barbatul care o adusese cu masina. “100 de euro sex total pentru o ora, asa ai zis, nu?”, a fost intrebarea pe care i-a adresat-o reporterul fetei fostului ambasador. “Da, a raspuns ea. Dar vreau banii inainte, ca am mai avut intamplari neplacute. Si nu pot sa stau mai mult de doua ore”, a spus ea. sursa419245_479196068808817_2097506536_n

12928330

12928339

B25

B27

B29

B31

B32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *