Dan Capatos, scos din minţi de fata prostituată a ambasadorului României

Dan Capatos şi-a ieşit din fire miercuri seara, după ce a aflat că fata prostituată a fostului ambasador al României Gheorghe Stoica a primit de la tatăl ei 2 locuinţe.

Dan Capatos a făcut o criză de nervi în cadrul ediţiei de miercuri noaptea a emisiunii „Un Show Păcătos”, după ce a aflat că a fost minţit de fata prostituată a fostului ambasador al României Gheorghe Stoica. Luis Lazarus a dezvăluit faptul că femeia a primit cadou de la tatăl ei o garsonieră şi un apartament, pe care le-a vândut.

„Ne-ai minţit 2 nopţi că tatăl tău nu ţi-a dat nimic şi omul ţi-a dat 2 apartamente, pe care le-ai vândut. Nu puteai să-mi spui adevărul?”, i-a strigat Capatos brunetei.

Prinsă cu minciuna, Bianca Stoica a spus că nu-şi doreşte un barbat care s-o întreţină.

„Tata mi-a dat o garsonieră, pe care am vândut-o când aveam 20 de ani. După aceea, m-a lăsat să locuiesc într-un apartament, într-o zonă îngrozitoare, de unde am plecat. După ce am plecat, tata a vândut apartamentul şi nu mi-a dat niciun ban. Am primit 1.000 de dolari de la tata. Nu mă interesează mila nimănui. Nu accept ajutorul nimănui”, a declarat Bianca Stoica.
sursa
2

3

4

5

6

8

12

FARA PUNCT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *