Cumnata lui Pepe i-a spart nasul prostituatei Bianca în direct, la tv!

Loredana Pastramă l-a rugat pe Mădălin Ionescu să o lase să intre în platoul emisiunii Wowbiz pentru a se confrunta faţă în faţă cu fostul iubit, Cristian Grigore şi cu noua sa iubită, prostituata Bianca.

Însă, în momentul în care i s-a permis acest lucru, cumnata lui Pepe a sărit la bătaie. Loredana Pastramă i-a atacat pe cei doi îndrăgostiţi chiar pe canapeaua pe care stăteau, spre şocul tuturor prerenţi în platou, reuşind să-i spargă nasul Biancăi Stoica (36 de ani).

Producătorul emisiunii a decis să întrerupă transmisiunea şi să bage publicitate pentru ca victima cumnatei lui Pepe să primească îngrijiri medicale.

Înainte ca Loredana Pastramă să intre în studio, noua iubită a lui Cristian Grigore a declarat că ea este o femeie “isterică, foarte vulcanică şi impulsivă”.

“O să mă duc la IML, o să-i fac plângere. E o femeie violentă şi cu o astfel de femeie nu poţi să faci casă. Am fost şi eu căsătorită, am divorţat, dar nu am atacat-o pe noua iubită a soţului. Am stat toţi trei şi am discutat civilizat”, a declarat Bianca Stoica.
sursa
1

4

5

7

12

13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *